Live Video

Bekijk deze video’s met live-opnames van Sound of Heaven. Luister naar de woorden die de Heer spreekt, geniet van de spontane lofprijzing en aanbidding en laat je vrijmaken door het levensveranderend bijbels onderwijs. Geniet ervan en geef het door aub.

Dans voor de Heer!

Een fragment van drie uur durende spontane aanbidding, in volle overgave aan de Heer. Dansen, juichen en zingen uit volle macht, net zoals David in de Bijbel deed. We kregen de dag erop al drie berichten met bijzondere getuigenissen!

‘Nadat ik ging zingen naar de Vader en dansen voelde ik mij bevrijd. Nu weet ik dat de Vader bij mij is. Ik heb ook een engel bij mij gezien. Ik heb meerdere wonderen meegemaakt.’

Mensen vielen zelfs in de Geest tijdens de aanbidding, omdat Gods tegenwoordigheid zo zwaar over hen kwam.

Spontane aanbidding

Aanbidding is pas hemels als je niets voorbereid, maar je laat leiden door de heilige Geest. Dan zing je een nieuw lied dat God op dat moment zelf ingeeft. Zo wordt je aanbidding bovennatuurlijk en kun je God ervaren, zijn stem verstaan, Hem ontmoeten, zijn liefde ontvangen en zoveel meer. Geniet ervan!

‘De aanbidding in vrijheid en vreugde is geweldig. Er is werkelijk een last van me afgevallen. Het heeft er toe bijgedragen dat ik die eerste liefde weer heb ervaren. Ik voelde hoe er valse geesten uit mij wegtrokken, toen Renate zong.’

Dansen en vlaggen voor God

In deze video zie je hoe veel mensen spontaan vlaggen hadden meegenomen om hun lofprijs en aanbidding tot God op een creatieve manier tot uiting te brengen. We brengen deze vlaggen niet zelf mee – dit is iets wat mensen zelf doen. Het laat het verlangen zien dat velen hebben om met kleur en beweging hun diepe passie voor God tot uiting te brengen. Wil je meer weten over dansen en vlaggen voor God, lees dan dit artikel. 

‘Sound of Heaven was gisteren een bijzondere meeting waarin God heel raak sprak tot mensen en mensen aanraakte tot in de kern…’

God zingt over jou

God spreekt niet alleen, Hij zingt ook door mensen heen, om jou te helpen de liefde van God diep te ervaren en om genezing te ontvangen van je hart. Luister naar dit wondermooie lied dat Jezus Christus zingt doorheen Renate Sorensen, om jou te laten zien hoe groot de liefde van God is voor jou.

Profetie over Nederland

Profetisch woord waarin de Geest van God spreekt over wat God gaat doen in Nederland. Hij spreekt over nieuwe toewijding, heiligheid, bekering en vrijheid. Opmerkelijk is ook dat de Heer zegt tot zijn dienaars: je zult geen profeet van de geest van religie zijn, maar een profeet van de Geest van God. Velen in Nederland zijn profeten, spreekbuizen, kanalen van de geest van religie, die mensen bindt. Maar de Geest van God zal zijn profeten reinigen en vrijmaken om ware kanalen van GOD te worden. Luister en deel dit woord met anderen.

Wordt vrij!

In deze video hoor je God spreken door David Sorensen heen. Geen enkel woord is voorbereid, het is een spontane stroom van de Geest van God, door de gave van profetie. Open je hart en luister met volle overgave aan God.

Gods droom over jou

Heeft God een plan met je leven? Absoluut! Gods verlangen is dat jij Hem ervaart, zijn stem verstaat, Hem ontmoet en een kanaal leert worden van de gaven van de Geest. Dan kan zijn genezing en verlossing door jou heen naar anderen stromen.

Kritiek op de heilige Geest?

Kenmerkend voor een waarachtige beweging van de heilige Geest is dat godsdienstige mensen er veel felle kritiek op hebben. In dit onderwijs leer je hoe je kunt toetsen op een goddelijke manier, om te herkennen of iets van God is of niet.

Waterdoop: ritueel of wonder?

Onderwijs over het grote belang van dopen. Jezus Christus was als baby opgedragen, door twee uitzonderlijk gezegende profeten. Toch liet Hij Zich als volwassene nog dopen. Hiermee laat God eens en voor al het belang van de waterdoop zien.

De gaven van de heilige Geest

Dit is geen live opname, maar wel een stuk onderwijs dat essentieel is bij de Sound of Heaven conferenties: durven je hart helemaal te openen voor de heilige Geest, die het grote geschenk van God wordt genoemd, die ons leidt in de waarheid, die ons bekrachtigt, geneest, enz.

 

Headline Name: Email: 15052 subscribers We respect your privacy Email Marketingby GetResponse
Headline Name: Email: 15052 subscribers We respect your privacy Email Marketingby GetResponse