Wil je meer van God?

Niets verandert ons leven zo diep, als een werkelijke ontmoeting met God.

Horen of lezen over God kan heel goed zijn, maar het gaat er toch uiteindelijk om dat je Hem ONTMOET, van hart tot hart, en dat je Hem heel intens ervaart. Dat transformeert je meer dan wat ook.

Daarom organiseer ik samenkomsten, waarbij ik niet alles strak in programma’s giet en keurig oppoets, zodat het perfect klinkt en er netjes uitziet. Ik hou samenkomsten die spontaan, ruw, onvoorbereid en authentiek zijn, en waar we ons leren overgeven aan de Geest van God.

Het is de Geest van God die ons kan meenemen naar de diepe ontmoeting met de hemelse Vader, waar theorie ineens een wonderbare REALITEIT wordt.

Als je dat doet, krijg je onvermijdelijk dit soort geweldige getuigenissen:

“Er was diepe ontmoeting tussen God en mij. God was zo sterk aanwezig. God raakte me aan met een diepe innerlijke vreugde. Ik begon enorm te lachen. Het was heerlijk en het maakte mij diep van binnen vrij!” – Paulina

“Ik ben zo gelukkig nu, dat ik na al die jaren van pijn, eindelijk zonder pijn door het leven kan gaan.” – Myrna

“Hij heeft mij het leven gegeven en hersteld, mij uit de modderpoel gehaald.” – Marian

“God heeft mijn leven vernieuwd en het inhoud geven.” – Millimeter

Nog eenmaal Nederland aanraken

Zoals jullie weten roept God ons naar Amerika, om Zijn liefde te gaan verspreiden over de hele aarde. Nu reeds krijg ik honderden emails van mensen uit de hele wereld. Ons vertrek is gepland aan het eind van deze zomer, als we eindelijk het visum in handen hebben.

Maar voor die tijd wil ik nog eenmaal dit land krachtig aanraken, met de levensveranderende liefde en aanwezigheid van God.

Daarom komt er nog een bijzondere Sound of Heaven samenkomst in AMSTERDAM, dus middenin het land, toegankelijk voor de meeste mensen. Ik ervaar dat dit een heel krachtige samenkomst zal worden. We mogen de zaal gebruiken van een belangrijke apostolische bediening in Nederland, die op internationaal niveau functioneert, om de heerschappij van Jezus Christus te brengen in diverse lagen van de samenleving. De voorgangers, Dick en Arlene Westerhof, hebben invloed in het bedrijfsleven en de overheid. Regelmatig komen regeringsleiders naar hen toe, om profetisch advies te krijgen. Hun kerk heet Dominion Center en is een gezonde plek om toegerust te worden, om door te breken in Gods plan met je leven.

Ik geloof dat God iets heel bijzonders zal doen, in deze samenkomst en dat het een doorbraak zal brengen voor velen.

Er zal veel profetische bediening zijn, door betrouwbare profetische kanalen, en er is gebed voor genezing en bevrijding.

Kom en stel je vragen

Er zal ook gelegenheid zijn om live vragen te stellen aan mij over Gods koninkrijk, de toekomst, eindtijd, de wederkomst, enzovoort. Dat zal veel verheldering brengen, want persoonlijk vragen stellen werkt altijd het allerbeste. Trek dus je stoute schoenen aan en durf te komen met je eerlijke vragen. Het zal je geweldig bemoedigen en helpen.

Info

Zaterdag 9 juli, 14 u tot 18u (open einde)
Dominion Center, Ellermanstraat 30
Duivendrecht (Amsterdam)
Gratis Toegang. Aanmelden hoeft niet!

Deel dit bericht alsjeblieft. Help ons mee om dit land nog eenmaal sterk aan te raken, voor we gaan…

Hopelijk tot dan!
David Sorensen

soundofheaven flyer amsterdam

Headline Name: Email: 15052 subscribers We respect your privacy Email Marketingby GetResponse
Headline Name: Email: 15052 subscribers We respect your privacy Email Marketingby GetResponse