Online preken over aanbidding

Zing een nieuw lied!

God spreekt helder door Joshua Mills heen, met een oproep om niet langer alleen maar oude, bekende liederen te zingen, maar om nieuwe liederen te zingen, geleid door de Geest van God.  Na de prediking begon Renate Sorensen een nieuw lied van God te zingen en een explosie van Gods kracht vond plaats, met bijzondere wonderen als gevolg. Joshua kwam ineens onder de goudstof te zitten!

lijn

Aanbidden als een arend

Laat je door de Geest van ware aanbidding optillen naar hoogtes met God waarvan je niet wist dat ze bestaan. Je bent geroepen om te aanbidden als een arend, niet te kakelen als een kip. Niet liedjes nazingen, maar Gods geluid voortbrengen, door de Geest van God. Je bent geroepen om de heerlijkheid van God te zien en te ontdekken, op manieren die je niet kent.

lijn

Wie drinkt, zal leven

‘Ik ben de bron van leven’, zegt God.’ Kom en drink van Mij en je zult leven!’ In deze bijzondere boodschap hoor je de stem van God weerklinken, met een uitnodiging om te leren drinken van Hem, drinken als een kind. Zonder na te denken of te analyseren, maar als een kind drinken van de heilige Geest, de liefde van God, het levende water dat je hart vervult…

lijn

Headline Name: Email: 15052 subscribers We respect your privacy Email Marketingby GetResponse
Headline Name: Email: 15052 subscribers We respect your privacy Email Marketingby GetResponse